Élet-Stílus

Megkezdődtek az őszi ADSL-akciók

Elindultak az őszi akciók. Az Interware Rt. 2005. szeptember 7-én elindította legújabb ADSL akcióját. A hónap közepétől a T-Online pedagógusoknak kínál olcsóbb ADSL-t. Az Externet pedig év végéig ingyenes csomagot kínál.

Lassan lejárnak a nyári akciók, a szolgáltatók újabb akciókkal igyekeznek az internetezőket szélessávú internetezők táborába vonzani.

Interware: “szereld magad”

Az Interware új szolgáltatásának lényege, hogy az ügyfelek maguk is üzembe tudják helyezni az ADSL modemet, ezzel időt és pénzt megtakarítva, gyorsan és egyszerűen csatlakozhatnak a világhálóra. Míg korábban a szerződéskötéstől számítva akár 3 hétnek is el kellett telni ahhoz, hogy az ügyfél internetezni tudjon, most ez az idő már napokban lesz mérhető azoknak, akik a ’Szereld Magad!’ szolgáltatást választják. Az akció keretében csatlakozók így már nettó 5592 forintos havidíjért korlátlan ADSL internethez juthatnak. Szeptembertől a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges ADSL modem is megvásárolható az Interware Rt-nél.

T-Online: pedagógus kedvezmény

Szeptember 15. után minden pedagógusnak bruttó 1000 forintos kedvezménnyel kínálja ADSL Start szolgáltatását a T-Online Magyarország. A szolgáltatást azok a Magyar Telekom területen élő pedagógusok vehetik igénybe, ahol az ADSL szolgáltatás kiépíthető, és akik jelenleg nem rendelkeznek T-Online-os hűségszerződéssel.

A kedvezményes szolgáltatást a pedagógusok online rendelhetik meg szeptember 15-től az akció egyelőre nem ismert lefújásáig. Azok a pedagógusok, akik a T-Online Magyarországgal dial-up előfizetési szerződésben állnak, vagy lejárt ADSL hűségnyilatkozattal rendelkeznek, az 1234-es ügyfélszolgálati telefonszámon válthatnak a kedvezményes csomagra.


Ingyen ADSL az év végéig az Externettől


512Kbit/s sebességű, korlátlan ADSL-csomagot dobott piacra magánelőfizetőknek az Externet. A szélessávú elérésért 2005. december 31-ig nem számláz havidíjat a szolgáltató.


Újdonság az Externetnél a „Szereld magad” ADSL, melynek megrendelését követően az előfizető maga köti be az Externet által házhozszállított modemet az otthoni telefonaljzatba, így a lehető leggyorsabban juthat internet-kapcsolathoz, nem kell heteket várnia a szakemberek kiszállására. A modem telepítése alig pár percet vesz igénybe, amit a részletes útmutató is segít, ezt követően máris használható a korlátlan, széles sávú internet-hozzáférés. Minden ADSL-kapcsolathoz ingyenes spam- és vírusszűrést, valamint díjmentes tűzfalas védelmet is biztosít az Externet.

A „Szereld magad 512″ hozzáférés havidíja 0 forint 2005. december 31-ig, a jövő évtől is mindössze bruttó 6990 forintos díjat kell fizetniük az ügyfeleknek az internetért. A kedvezményes havidíj az ADSL-modem árát nem tartalmazza, a modem ára bruttó 5990 forint (magában foglalja a futár költségét is). Amennyiben valaki nem szeretné saját kezűleg üzembe állítani a modemet, az Externet szakembergárdája külön díj ellenében az ország teljes területén segítséget nyújt ebben.


2006. január 1-től a kormányzat várható ÁFA csökkentésének köszönhetően a szolgáltatás havidíja bruttó 6710 forintra módosul.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik