Élet-Stílus

Indul a World Cyber Games 2005 selejtezője

Megkezdődött a nevezési szezon a világ legnagyobb számítógépes- és videojáték-bajnokságának - a WCG 2005 - magyarországi selejtezőire. A hazai döntőt várhatóan ősszel rendezik meg a Samsung támogatásával.

Idén is folytatódik a már hagyományosnak mondható World Cyber Games (WCG) versenysorozat, amely a számítástechnika hazai rajongóinak – azon belül is a PC- játékosoknak – biztosít szervezett keretet tudásuk összemérésére.

A nyertesek ebben az évben is megkapják a lehetőséget arra, hogy a világbajnoki nagydöntőn bizonyíthassanak. A döntőnek idén Szingapúr ad otthont.

A 2005 évi versenysorozat öt játékkategóriájából négyre (StarCraft BroodWar, WarCraft III, Need For Speed Underground II, valamint FIFA 2005) már megkezdődött a nevezés, az ötödik (Counter-Strike) kategória nevezésének indulása később várható.

A hagyományoktól eltérően ebben az évben nem helyi hálózatos party, hanem három hónapig tartó, internetes kvalifikáció keretein belül indul a versengés. Az online selejtezők lezárultát követően ősszel minden kategóriából a legkiválóbb három helyezett élőben is összemérheti tudását a dicsőségért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik