Belföld

Hátba szúrta a felesége, fel sem tűnt neki és befejezte az autószerelést

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a Pest megyei 56 éves nővel szemben, aki 2019 októberében hátba szúrta a férjét. Egy budapesti kórház orvosa értesítette a rendőröket, mert egy vélelmezhető késszúrást fedeztek fel egy korábban mellkasi panasszal hozzájuk került beteg hátán.

Ezt a felvételekor azért nem tudtak, mert a beszállított férfi nem említette, hiszen fel sem tűnt neki. A vizsgálatok alátámasztották, hogy a mellűrében levegő van, a tüdeje összeesett, így életveszélyes sérültként kezelték.

A rendőrök adatgyűjtései és a tanúkihallgatások adatai szerint a vecsési férfi felesége vitatkozni kezdett egymással. Az asszony dühös lett a párjára, amiért nem figyelt eléggé rá, majd felkapott egy szerelési munkákhoz odakészített kést és hátba szúrta a férjét, majd később mellkasi panaszok miatt kihívták a mentőket.

Az asszony állítása szerint az egész egy sajnálatos baleset volt. A férje szerelt, ő főzéshez készülődött, amikor kitört a vita kettejük között. A kezében lévő késsel indult el párja felé, de a rossz járólapban megbotlott és ráesett a férfira. Elmondása szerint ekkor nem is vettek észre semmit, a férfi  folytatta az autószerelést, el is végezte azt, csak később említette meg, hogy rosszul van. Korábbi szívproblémái miatt gondolták úgy, hogy az lehet az oka a rosszullétének.

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást befejezte, az M. Imréné ellen életveszélyt okozó testi sértés  megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás iratait átadta az ügyészségnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik