Belföld

Letérdeltette, cipője megcsókolására kényszerítette exét a családirtással fenyegetőző férfi

Letartóztatta a Székesfehérvári Járásbíróság azt a felsőnyéki férfit, aki macsétával támadt a volt élettársára és azzal fenyegetőzött, hogy megöli őt, valamint a vele együtt élő családtagjait is.

Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy a többszörösen büntetett előéletű, különös visszaeső férfi tagadta a bűncselekmények elkövetését a kihallgatása során.

A gyanúsított április 23-án ittasan megjelent a volt élettársánál, és egy bozótvágóval a kezében a megölésével fenyegette meg, majd arra kényszerítette, hogy letérdeljen és megcsókolja a cipőjét.

A férfi múlt pénteken ismét megjelent az exe házánál, és az utcán kiabálva azzal fenyegette, hogy megöli. A nő ekkor bezárta az ajtót és értesítette a rendőrséget. Az agresszív férfi ekkor berúgta az ajtót, bement a házba, kivette a nő kezéből a telefont,  fojtogatni kezdte, majd a sértettet és az édesanyját is azzal fenyegette, hogy megöli. 

A férfi megrugdosta a nőt, majd közölte vele, hogy még visszatér, s távozott a helyszínről. A terhelt még aznap vissza is tért a volt élettársa házához, fojtogatta és a nála lévő macsétével a nőt, a jelenlévő édesanyját, valamint az exe gyermekeit is azzal fenyegette, hogy megöli. A bántalmazott anyuka könnyű sérüléseket szenvedett.

A támadó két korábban kiszabott felfüggesztett börtön próbaideje alatt követte el a bűncselekményeket, ráadásul nem sokkal a szabadulása után. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyész indítványával, és bűnismétlés, valamint a bizonyítás megnehezítésének a veszélye miatt elrendelte a férfi letartóztatását. A döntés ellen a terhelt és védője is fellebbezett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik