Belföld

Felesége is feljelentette a sikkasztás miatt őrizetben ülő Fekete Dávidot

Felesége is feljelentette a Megasztár volt énekesét, Fekete Dávidot, akit a múlt héten komoly sikkasztások és más bűncselekmények miatt őrizetbe vett a rendőrség.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közlése alapján tudható, hogy Fekete gépjárművek adásvételével foglalkozott, de több autótulajdonost is megkárosított: a gépkocsik eladását követően egyszerűen nem fizetett. A férfit a gyanúsításokban szereplő tételek alapján akár tizenegy év börtönre is ítélhetik.

A Blikk szerint Feketét válófélben lévő felesége, Fekete Regina az őrizetbevétel másnapján feljelentette, így a férfi a gyermekeit sem láthatja majd.

Ügyfelem valóban feljelentést tett Fekete Dávid ellen, aminek a részleteiről nem beszélhetek. Ám a folyamatban lévő ügy és válás miatt jelen helyzetben semmilyen kapcsolattartás nem lenne célszerű”

– közölte a lap kérdésére Pikali Petra ügyvéd.

A Blikk szerint Fekete Regina nevére alapított cégeket, azonban a vállalkozásokkal 73 milliós hitelt vett fel, aminek sorsáról semmit nem tud az immár három gyerekét egyedül nevelő anya.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik