Belföld

A Magyar Közlöny előtt egy autóalkatrész-bolt honlapján jelent meg a rendelet a korlátozásokról

Fischer Zoltán / Miniszterelnöki Sajtóiroda / MTI
Fischer Zoltán / Miniszterelnöki Sajtóiroda / MTI

Hadházy Ákos szúrta ki, hogy újabb szintre lépett a kormány bukdácsolása a korlátozásokról szóló rendelet körül. A Magyar Közlönyben még nem jelent meg ugyanis a részletszabályozásokat tartalmazó jogszabály, de egy autóalkatrész-bolt honlapján már fent van, ezzel indokolják, hogy miért nem nyithatnak ki.

A kormánynak még a szigorítások bejelentésének módjával is sikerül szembeköpnie a magyarokat. Miközben mindenki tanácstalanul várja a szigorítások részleteit a Közlönyben, egy AUTÓALKATRÉSZ BOLT HONLAPJÁN MÁR MEG IS JELENT. (Az történhetett, hogy Orbán elküldte a szöveget az autógyártóknak – jó lesz így, Uraim?- ahonnan a tervezetet továbbküldték a tagoknak. Így tudhatjuk meg hamarabb a részleteket egy webshopból, mint a Közlönyből.

– írja a Facebookon a független képviselő. Azt természetesen nem tudni, hogy ez a rendelet végső formája-e.

A kormánynak még a szigorítások bejelentésének módjával is sikerül szembeköpnie a magyarokat. Miközben mindenki…

Közzétette: Hadházy Ákos – 2021. március 5., péntekn

Kapcsolódó
De legalább kormányozni se tudnak
Az, amit most látunk, még a novemberi szerencsétlenkedésen is túltesz. A kormány összeomlott egy olyan feladat súlya alatt, amire fel lehetett volna készülni.

Frissítünk!

Péntek délután négy órakor végül megjelent a Magyar Közlöny, benne a szigorításokat tartalmazó kormányrendelettel. A hasonlóságok ellenére a kihirdetett rendelet nem egyezik meg teljesen a kiszivárgottal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik