Belföld

Szijjártó: A kormány pontosan tudja, mit akar Soros György

A kormány pontosan tudja, mit akar Soros György, az illegális bevándorlókat be akarja hozni Európába

– mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Magyar Hírlapnak adott interjújában. Soros György nemrég elmondta, nem akar illegális bevándorlókat Európába hozni, pláne nem egy milliót, a kormány pedig csak félrevezeti az embereket.

Természetesen a kormányt nem zavarták meg Soros szavai, sőt még jobban rákapcsoltak, szerintük az üzletember már a magyar családokat is megtámadta.

A napilap csütörtöki számában megjelent interjúban Szijjártó Péter fontosnak tartotta megjegyezni, hogy:

a magyar emberek a magyar kormányt és parlamentet választották meg, nem Soros Györgyöt.

A magyarok egy amerikai spekuláns nélkül is el tudják dönteni mi a jó nekik, küldött még egy egyszerű üzenetet a választópolgároknak Szijjártó.

A külügyminiszter kiemelte: Soros György elmondta, hogy mit akar, s ezt hívják Soros-tervnek.

Most már magyarázhatja, hogy ő nem egészen úgy gondolta, de nekünk nem szabad naivnak lennünk

– fogalmazott a miniszter.

Közeledik a választás – hívta fel a figyelmet Szijjártó Péter, aki szerint miután Soros György most már személyesen is megszólal, az általa a kormány ellen hirdetett harcban is az új lendület időszaka jött el. Hozzátette, Soros György nem akarja, hogy egy szuverén, független politikát folytató erő kormányozzon, amely meg tudja védeni az országot a külső befolyásokkal szemben.

A külgazdasági és külügyminiszter beszámolt még gazdasági rekordról, új munkahelyekről, és arról, hogy Magyarország vonzó befektetési környezetet biztosít azoknak az országoknak, amelyek tőkeintenzív beruházásokat hoznak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik