Belföld

Rejtélyes holttest az V. kerületben

„Jelentkezzen, ha a személyleírás vagy a fényképeken látható ruhaneműk alapján azonosítani tudja a férfit!” – olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdai tájékoztatásában. Az ismeretlen személy november 9-én, reggel 6 óra 46 perckor ugrott a Dunába az Erzsébet hídról.

Iratokat, személyes tárgyakat nem találtak nála, annyit tudnak, hogy 175 centiméter magas, erős testalkatú, barna szemű, sötét hajú, szakállas, és vélhetően 35-40 év körüli.  Különös ismertetőjegye a jobb vállán található sötétkék tetoválás.

Fotó: police.hu

A férfi halálakor barna szövetkabátot, barna hosszú ujjú pólót, szürke rövid ujjú pólót, barna derékszíjat, kék farmernadrágot és narancssárga-fekete színű sportcipőt viselt. További képeket az elhunyt ruházatáról ide kattintva talál.

Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a személyleírás, vagy a képeken látható ruhaneműk alapján a férfi azonosításában segíteni tud, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik