Belföld

Már nyoma sincs a pedofil tanárnak

Már nyoma sincs az iskola honlapján. Korábban az igazgató tagadta, hogy bármiről tudott volna.

Ahogy az állami tévé Kékfény című műsora alapján már megírtuk, két hete a ferihegyi repülőtéren kapták el azt a békési tanárt, aki Londonba akarta csempészni 11 éves diákját, mert Magyarországon már nyomoztak a viszonyuk miatt. 

A 32 éves pedagógus hamis igazolványokat csináltatott, levágta a gyerek haját, befestette szemöldökét, piercinget is adott neki, hogy kirándulni induló apának és fiának láttassa magukat. A bűnügyi magazin szerint a középiskola igazgatója toleráns volt a tanárral, aki annak dacára tovább taníthatott, hogy a rendőrök értesítették az eljárásról.

Sz. Zoltán főnöke ezt tagadta. Miután az embercsempészés miatt a bíróság 1 év 8 hónap felfüggesztett börtönre ítélte a tanárt, majd többi ügye miatt őrizetbe vették, a pedagógus édesanyja is szólt az igazgatónak.

Bementem az igazgató úrhoz, hétfőn, szóltam neki, hogy nagy baj van a Zolival (…), most hétfőn nem fog bemenni dolgozni, és akkor azt mondta az igazgató úr, hogy szabadságot írnak neki.

Az iskola igazgatója ezt is tagadta, a bűnügyi magazinnak azt mondta, csak most halott az egész ügyről.

Sz. Zoltán informatikát és robotikát tanított a békési középiskolában, amelynek fenntartója az egyház. Mint korábban megírtuk, a tanár egy szakkörén ismerte meg a 11 éves, visszahúzódó kisfiút, akivel egyre szorosabbá vált a viszonya.

A középiskola honlapján kedden reggel volt egy cikk, amely éppen arról tudósított, hogy a tanár két kisiskolással bemutatót tartott a robotika témakörében. Azóta a cikk eltűnt és már az iskola pedagógusai között sem szerepel Sz. Zoltán.

Mivel az ügy számtalan kérdést felvetett, kerestük az iskola igazgatóját, aki a 24.hu-nak azt mondta, a tanár már nem dolgozik az iskolában, megszűnt a munkaviszonya, ezért változott a honlap. Korábban szerinte nem volt panasz a pedagógusra, sem a diákoktól, sem a szülőktől.

Ha lett volna, teszünk  ellene.

Az érintett kisgyermek egyébként nem az iskola tanulója volt, a szakkört sem az iskolában tartotta Sz. Zoltán – tette hozzá az igazgató.

Gyerekrabló pedofil tanárt fogtak - megrázó részletek
Külföldre akarta csempészni 11 éves diákját egy békési tanár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik