Belföld

Fidesz-Momentum szócsata zajlott az aluljáróban

Hollik István megígérte Soproni Tamásnak, hogy kiáll vele vitára.

Hétfőn már írtunk a Momentum népszavazási kezdeményezéséről, a párt aktivistái kint is vannak a tereken, hogy összegyűjtsék a szükséges mennyiségű aláírást a civileket listázó jogszabály eltörléséhez szükséges referendum érdekében.

A kormánypárti Hollik István kapott az alkalmon, és kedden a Momentum Móricz Zsigmond körtéri aláírásgyűjtő standjához szervezett sajtótájékoztatót, „A Soros-gárda legújabb akciója” címmel hirdetett sajtótájékoztatót.

Hollik még bele sem melegedett a sorosozásba, csak kétszer mondta ki a milliárdos nevét, amikor megjelent Soproni Tamás Momentum-alelnök, és a kormánypárti politikus szavába vágva felháborítónak nevezte, hogy Hollik kiszáll a jól fűtött kocsijából, és azokat támadja, akik a nemzeti érdeket védik. A KDNP-s képviselő eközben arról próbálta meggyőzni Sopronit, hogy ha majd ő elmondta a véleményét, akkor utána a momentumos is elmondhatja a sajátját.

Ezek után Soproni azt kérdezte Holliktól, hogy hajlandó-e vele kiállni vitára, és meg tudja-e ígérni, hogy ha összegyűjtik a szükséges mennyiségű aláírást, lesz népszavazás és nem futamodik meg a kormánypárt, mint korábban. Válasz helyett Hollik megint azzal próbált érvelni, hogy a Fidesz-KDNP sajtótájékoztatója zajlik, erre Soproni a fejéhez vágta, hogy milliárdokért indítanak „kamukonzultációt”, miközben Nógrádban PET-palackokkal fűtenek.

Jogállamban élünk

– mondta Hollik.

Relatíve

– válaszolta Soproni.

A kormánypárti politikus végül megígérte, hogy kiáll vitára a Momentum alelnökével.

Így hazudik Hollik István a civilekről

Felháborító, hogy a KDNP-s Hollik István kiszáll a jól fűtött kocsijából, majd sajtótájékoztatóján azokat a civileket gyalázza, akik segítenek az elesetteken, akik jobbá teszik a magyar társadalmat. Megmondtuk neki személyesen.Eleged van? Gyere aláírásokat gyűjteni: https://momentum.hu/felvesszuk-kesztyut-civiltorveny-ellen/

Közzétette: Momentum Mozgalom – 2017. november 21.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik