Belföld

Varga „Vén Európa” Miklós elegánsnak tartja a kétfarkú aktivista rendőri vegzálását

Sokkal jobban tetszik ez a rendszer, mint a kétfarkúak által kínált alternatíva

A Fidesz-rendezvények rendszeres fellépője, Varga Miklós kedden a Facebookon tette egyértelművé, hogy továbbra is stabil támogatója a jelenlegi kormányzatnak. Az énekes kommentvitába keveredett Berkecz Balázzsal, az Együtt alelnökével.

Berkecz néhány napja tett közzé egy videót, amelyen Tóth Barnabás, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt kaposvári elnöke akciózott a városban, a határtól 72 kilométerre épülő határvadász-laktanyánál.

A park helyére épülő laktanya ellen az Együtt indított aláírásgyűjtést, a sajtótájékoztatójuk után pedig az MKKP-s aktivista figyelemfelhívásként az építkezés mellett a fűre festette a kétfarkúak emblémáját.

A festést azonban megszakította, hogy egy alezredes vezetésével öt rendőr jelent meg, hogy igazoltassa festékkel bíbelődő Tóthékat. Az igazoltatás célja felől érdeklődő Berkecznek a főrendőr többször beígérte azt is, hogy ha tovább kérdezősködik, előállítják a rendőrségre.

A választások közeledtével úgy látom lesz dolga a pszichológusoknak is…

írta lesújtó véleményét a poszt alá az énekes, majd később Berkecz kérdésére elmagyarázta, tényleg arra gondolt, hogy a „békés aktivistát”  kéne pszichológiai vizsgálat alá vonni. Vargának az ellenzéki rendezvényre küldött rendőrökkel egyáltalán nem volt baja. Azt írta, hogy neki kifejezetten elegánsabbnak tűnt ez a rendőri „vegzálás”, mint a 2006-os októberi a budapesti utcákon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik