Belföld

Sorra tűnnek el a gyerekek

A rendőrség újra segítséget kér.

Pénteken megírtuk, hogy egy 15 éves fiút keresnek a hegyvidéki rendőrök, aki egy XII. kerületi gyermekotthonból tűnt el. November elsején ugyaninnen tűnt el egy kislány, egy nappal előtte pedig három fiatalkorú. Szombaton két gyereket keresett a hegyvidéki rendőrség, most pedig a 15 éves Hajnal Szilvia tűnt el a a XII. kerületi gyermekotthonból.

A rendőrség közben szerkesztőségünket arról tájékoztatta, hogy a kislány azóta meglett. Éjfél után visszatért az otthonba.  

A cinkotai rendőrök is az állampolgárok segítségét kérik a 15 éves Chovan Bettina megtalálásához. A lány szombaton XVI. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Chovan Bettina körülbelül 176 centi magas, átlagos testalkatú, barna szemű, félhosszú fekete hajú. Eltűnésekor fekete kabátot, fekete farmernadrágot és fekete tornacipőt viselt.

 

 

Körözési eljárást folytatnak az óbudai rendőrök is. Ők a 16 éves Kökény Krisztofert keresik, aki szombaton egy III. kerületi gyermekotthonból távozott ismeretlen helyre, és azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Kökény Krisztofer körülbelül 165 centi magas, vékony testalkatú. Eltűnésekor fekete dzsekit, fehér inget és fekete nadrágot viselt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérik, hogy aki 15 éves Chovan Bettinát,Kökény Krisztofert felismeri, tartózkodási helyükről, eltűnésük körülményéről bármit tud, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenes 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét. (police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik