Belföld

Motoros pizzafutárra vadásznak a mentők a kabátja miatt

Több bejelentés érkezett a mentőkhöz az elmúlt hónapokban, miszerint egy a szervezet kabátját viselő futártól vehették át pizzát a fővárosban. Az Országos Mentőszolgálat közleményében azt írja, az ételkihordó „indokolatlan viseletére” már vonuló a bajtársaik is többször összeráncolták a szemöldöküket, ám beszélni még nem tudtak az illetővel.

A mentők bár felkeresték az érintett éttermet, de – mint fogalmaztak – furcsa választ kaptak a még furcsább jelenségre:

Hogy milyen ruhában motorozik a futár, az csak az ő dolga. Tőlünk aztán lehet bármiben, csak vigye ki a pizzát minél hamarabb”

Megpróbálták megtalálni a futárt is, de ebben a vállalkozó nem volt partner, így a mentők arculati elemivel díszített ruhát egyelőre tovább hordhatja az erre jogosulatlan életkiszállító, aki ellen megtették a szükséges jogi lépéseket. Emlékeztetnek:

A piros mentős kabátot sárga fényvisszaverő csíkok teszik jól láthatóvá akár szürkületkor is, így valószínűleg ezért lehetett vonzó a viselete. A visszaélésektől tartva szeretnénk. felhívni a figyelmet, hogy az említett futár nem az Országos Mentőszolgálat dolgozója! Hogy hogyan kerülhetett hozzá a jogvédelem alatt álló egyenruha, azt senki nem tudja.

(Kiemelt kép: Országos Mentőszolgálat/Facebook)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik