Belföld

Betuszkoltak egy Audiba és megerőszakoltak egy lányt a pécsi testvérek

Megkezdi a tárgyalást a Pécsi Járásbíróság pénteken annak a két férfinak az ügyében, akik a vád szerint autóba tuszkoltak és megerőszakoltak egy fiatal nőt Pécsen tavaly tavasszal. A párosnak egyebek mellett szexuális erőszak bűntette miatt kell felelnie.

Az ügyről beszámoltunk tavaly, ám a bíróság tájékoztatásából most fény derül a brutális bűncselekmény újabb részleteire. Eszerint a támadók testvérek, akik az erőszak estéjén Pécs kertvárosban parkoltak egy Audi A6-ossal. A másodrendű vádlott vette észre a fiatal nőt az anyósülésről, amikor elment mellette. Megszólította azzal az ürüggyel, hogy egy bizonyos utcát keres. Ekkor ért vissza az autóhoz az elsőrendű vádlott. A testvérek megbeszélték, hogy „szexuális kapcsolatot fognak létesíteni” kiszemeltjükkel, és ezt meg is mondták neki.

A fiatal nő, miután ezzel szembesítették, el akarta hagyni a helyszínt, ám támadók próbálták győzködni, hogy szálljon be a kocsiba. Amikor látták, ezzel nem mennek semmire, a másodrendű vádlott kipattant az Audiból, és a hajánál illetve a kabátjánál fogva megragadta az áldozatot, és közölte vele, hogy akkor is velük fog menni. Odarángatta az autóhoz, majd testvére segítségével betuszkolta a hátsó ülésre.Az elsőrendű vádlott beült mellé, majd a saját otthonukhoz hajtottak. Ezután a karjánál fogva bevitték, egyenesen a pincében lévő szobába,

ahol az ott  lévő matracra mindketten a vállánál fogva lenyomták, először mindkét  vádlott a sértett nyakát kiszívta, majd a háton fekvő sértettről az I.r. vádlott  lehúzta a felsőjét és a bugyiját, majd a sértettel, erőszakkal közösült. Eközben a II.r. vádlott a hajánál fogva a matracra lehúzva tartotta a sértettet, majd amikor az I.r. vádlott abbahagyta a közösülést, akkor a sértettet a hasára fordították és ekkor a  II.r. vádlott közösült vele. Amikor a II.r. vádlott abbahagyta a közösülést, a sértettet a szobában  hagyták.

– áll a vádiratban.

A fiatal nő csak másnap reggel merte elhagyni a helyszínt, amikor úgy látta, hogy támadói már nem figyelik. Sokáig gyalogolt, majd busszal hazament, onnan pedig a rendőrségre. Mint kiderült, könnyű sérüléseket szenvedett.

A bíróság tájékoztatásában az áll, hogy a másodrendű vádlott enyhe fokban korlátozva volt abban, hogy felismerje cselekménye következményeit. Egy korábbi közleményben azonban szerepelt az is, hogy mindkét támadó büntetett előéletű.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik