Belföld

Végre elárulta a kormány, hogy mi is az a Soros-terv

Emailben küldték el Szél Bernadettnek.

Szeptember végén közérdekűadat-igénylést nyújtott be az LMP-s Szél Bernadett a kormánynak, hogy kikérje az állítólagos Soros-tervet, azért, hogy pontos képe legyen arról, mire hivatkozva hirdette meg az újabb nemzeti konzultációt a kormány. Szinte napra pontosan egy hónappal később az ellenzéki miniszterelnök-jelölt e-mailt kapott választ az igénylésre, amelyet a Facebook-oldalán nyilvánosságra is hozott.

Orosz hackerek infóival támasztaná alá a Soros-terv létezését a Fidesz
Hidvéghi Balázs szóvivő egy csütörtöki sajtótájékozatón fedte fel a Fidesz nyomozásának újabb eredményeit.

Azonban ha valaki egy részletes és koherensen összerakott tervre számít, az némileg csalódni fog. A kormány által Soros-tervnek nevezett írás ugyan pontokra van szedve, de azt a kormány több internetes forrásból rakta össze.

Az állítólagos tervben sok újdonság nincs, a főbb pontjait, miszerint Soros György arra készül, hogy állítólag, hogy évente 1 millió bevándorlót telepítsen Európába, illetve nem állítana be felső létszámkorlátot a bevándorlók szétosztására, és még a határzárakat is lebontaná, a kormány már nagyon sokszor elmondta.

A fenti tények világosan alátámasztják a Soros-terv létezését, mint ahogy azt is, hogy sokan dolgoznak a végrehajtásán,

írták a válaszban, ezzel szemben még a hivatkozott források többsége is 2015-ös, de a legfrissebb hivatkozás is 2016-os. Főleg egy, Soros György által két évvel ezelőtt esszére hivatkozik, amelyben Soros arról elmélkedett, hogy milyen lehetőségei lehetnek a menekültkrízis megoldásának.

A hivatkozásokon kívül a kormány semmilyen konkrét bizonyítékot nem mutat be a válaszában arra, hogy ezt az állítólagos tervet hogyan, mikor és ki hajtaná végre.Helyette a kormány arra hivatkozik, hogy Szél párttársa, Meszerics Tamás EP-képviselő megszavazta a migránsáramlatok kezeléséről szóló állásfoglalást, így ő minden bizonnyal tud a Soros-tervről. Hozzátették azt is, hogy az LMP részéről felelőtlen magatartás a Soros-terv létezésének letagadása.

Breaking: emailt kaptam a kormánytól, megosztom Önökkel is e szép péntek este. Szerintük ez a Soros-terv. Szerintem meg…

Közzétette: Szél Bernadett – 2017. október 27.

Kiemelt kép: 24.hu/Fülöp Dániel Mátyás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik