Belföld

Egymást érik a balesetek az utakon

Több baleset is történt kedd reggel illetve délelőtt az ország útjain. Tűzoltók dolgoznak például a 8-as főúton, Öskü és Várpalota között, ahol egy teherautó pótkocsiját felborította a szél – rá egy kocsira. Az első hírek szerint nem sérült meg senki. A helyszínen a pétfürdői hivatásosok dolgoznak, akik rögzítették, majd a kerekeire állították a pótkocsit. Míg tart a munka, a rendőrök mindkét irányban lezárták az érintett útszakaszt.

Tűzoltókat riasztottak M30-as autópálya 20-as kilométeréhez is, Sajólád térségébe, ahol felborult egy autó. A miskolci hivatások  megkezdték a műszaki mentést.

Jászberényben a Jásztelki úton, azaz a 32-es főút belterületi szakaszán felborult egy kocsi. Az eddigi hírek szerint nem sérült meg senki, viszont a rendőrségi helyszínelés idejére félpályán lezárták az érintett útszakaszt. A jászberényi tűzoltók már áramtalanították a járművet.

A Bács-Kiskun megyei Szankon, a Halasi utca és a Béke utca kereszteződésénél két autó karambolozott. A helyszínre a kiskunhalasi hivatásos és a kiskunmajsai önkéntes tűzoltókat riasztották. Az elsődleges információk szerint a balesetben két ember megsérült. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

A 6-os főút belterületi szakaszán, Ercsiben két teherautó és egy kocsi hajtott egymásnak. Egy ember megsérült, őt a mentők emelték ki a járművéből.

A 77-es főút Nagyvázsony és Tótvázsony közötti szakaszán, a 12-es kilométernél felborult egy kisteherautó a pótkocsijával együtt. A balesethez a veszprémi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Tápiószőlősön, a 311-es út és a Fő út kereszteződésénél két kocsi karambolozott. A helyszínre a ceglédi hivatásos tűzoltók vonultak, akik megkezdték a műszaki mentést. Nem esett baja senkinek, viszont az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Villanyoszlopot döntött ki egy kocsi Budapest XI. kerületében, a Budaörsi út és a Rupphegyi út kereszteződésénél. Az érintett szakaszt lezárták a forgalom elől.

Ahogy arról beszámoltunk, a reggeli órákban  az M3-as autópályán öt autó ütközött össze. A sztrádán továbbra is több kilométeres a torlódás az Útinform szerint.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik