Belföld

Villamosokon, megállókban mutogatta magát gyerekeknek a budapesti szatír

Gyerekeknek is mutogatta magát egy szatír Budapesten. A 47 éves férfi a vád szerint jellemzően XX. kerületi villamosmegállókban, vagy villamosokon „követett el szeméremsértő cselekményeket”.

A módszere általában ugyanaz volt: felszállt, leült valakivel szemben,  majd mutogatta magát, illetve önkielégítést végzett. Eközben nem egyszer fényképeket is készített kiszemeltjéről. A többiek elől viszont szatyorral takarta magát. Az ügynek öt sértettje van, a legfiatalabb 13 éves volt.

Az egyik kiskorú lányt a vád szerint egy megállóban szólította le, majd azzal az ürüggyel, hogy el van törve a keze és ezért nem tudja használni, megkérte őt, hogy vegye ki a zsebéből a telefonját. A gyermek  teljesítette a kérését, benyúlt a férfi zsebébe, ahol azonban a nemi szerve volt, azt érintette meg a kislány akarata ellenére.

A Fővárosi Főügyészség csütörtökön arról tájékoztatott, hogy a férfi ellen szeméremsértés bűntette, illetve vétsége miatt emeltek vádat. Ha a fentiekben bűnösnek találják, négy és fél évet is kaphat. A tárgyalását házi őrizetben várja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik