Belföld

Németh Szilárd marhaságokkal nyitja a napot

Tegnap a menzareformról kérdezték, mára vissza is vágott a libsi sajtónak.

Reggelire össze is ütötte magának – a szarvasmarha kérődzéshez használt elő-gyomrából és nyelvéből – a személyes kedvencét. Hétre közösségi oldala képének tanúsága szerint már elég jól állt a Németh-féle pacal.

Készül a pacal, füstölt nyelvvel. Ez az a magyar étel, aminek már csak gondolatára is Bilagitot vetetne be mindenkivel a sznob és cinikus libsi sajtó (Nyugati Fény).

Fotó: Facebook/Németh Szilárd

És hogy mi köze ennek a menzareformhoz. Semmi.

Csütörtökön a HírTV a Fidesz alelnökét ugyan a menzákról kérdezte, de ő inkább azt árulta el, hogy személyes kedvence a pacal. Már akkor lehetett sejdíteni, hogy hamarosan fakanalat ragad.

Hát, én elég sokat főzök, gondolom, látták az interneten is. Ha rám néznek, akkor lehet találgatni, minek a pártján vagyok. A kedvencem egyébként a füstölt nyúljával – ez az oldalasnak egy része – készült pacal. És ha még kerül bele egy kis velő, akkor az isteni és mennyei tud lenni, és szerintem egészséges is. Én annak a híve vagyok, amit ez a híres bohém szakács Jamie Oliver is megfogalmazott, illetve próbált átnyomni Amerikában, ahol egyébként megbuktatták. Én szívesen látnám itt tanácsadóként.

A Fidesz alelnökének figyelmébe ezúton ajánlunk szakirodalmat, amely szerint pacalember lehet bárki, “tűzoltó, katona, vadakat terelő juhász, ám lehet akár író is, ekkor viszont kényszeresen és érzelmektől túlcsordulva, újra és újra tollára veszi a gyomrot.”

Pacalért pornófilmet is kapni
TRIPPA, CICCIOLINA, TORGYÁNDOKTOR…, avagy pacal a rendszerváltás után   A rendszerváltás hajnalán Kaposváron feltalálják a magyar–amerikai

Korábban egyébként Kósa Lajos is elárulta nagy titkát a menzareformról.

Érdekes információk Kósa Lajosról: a dobostortára is Erős Pistát ken
Párolt húsra nem emlékszik gyerekkorából, de van, amiről nagyokat nyelve tud beszélni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik