Belföld

Lepedővel megkötözte és megverte a biatorbágyi nőt

Gyorsított eljárásban bíróság elé állítottak egy férfit, aki lepedővel megkötözött és megvert egy asszonyt, mert azt gondolta, hogy ellopta a pénzét. Védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett önbíráskodás bűntettével és könnyű testi sértés elkövetésével vádolták meg, emiatt a Budaörsi Járásbíróság egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte, de három év próbaidőre felfüggesztve. Az ügyész fellebbezett, így a döntés nem jogerős.

Az érintettek együtt éltek Biatorbágyon 2017 augusztusában. A férfi kocsijából – amely a ház előtt parkolt – eltűnt több százezer forint, és a vádlott meg volt róla győződve, hogy azt csakis a nő vehette el.  Emiatt többször összevesztek.

Szeptemberben ismét terítékre került a lopási ügy, ám ezúttal a vita odáig fajult, hogy a férfi többször megütötte az asszony, majd szétszaggatott egy lepedőt, és a darabjaival megkötözte a nőt kezét és lábát. Közben arról faggatta, hogy hol rejtegeti a meglovasított százezreket. A nő tagadta, hogy nála lenne a pénz. A támadó azonban a válasz hallatán ismét nekirontott:

Test szerte ököllel ütlegelte, és  azzal fenyegette, hogy forró olajjal le fogja önteni, ha nem mondja el az igazat.Amikor a férfi kiment a kertbe, hogy ott keresse a pénzét, a nő telefonon értesíteni tudta a rendőröket, akik elkapták a támadót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik