Belföld

Itt van Orbán konzultációja a „Soros-tervről”

Azt kérdezik a választóktól, hogy egyetértenek-e azokkal a tervekkel, amiket a Fidesz a milliárdosnak tulajdonít.

A kormánypárti Magyar Idők szerda este közzétette a „Soros-tervről” szóló „nemzeti konzultáció” pontjait.

Azt írják: a korábbiaktól eltérően a kérdésekhez külön indoklást is fűz majd a kormány annak érdekében, hogy

a választópolgárok nagyobb rálátást kapjanak Soros György tevékenységéről, kijelentéseiről, a migrációt illető terveiről.

Az egyes pontokról pedig a választók dönthetnek, hogy támogatják-e vagy sem. Az Orbán-kormány által Soros Györgynek tulajdonított tervek, és a hét kérdés a következő:

  • Soros György arra akarja rávenni Brüsszelt, hogy Afrikából és a Közel-Keletről évente legalább egymillió bevándorlót telepítsen az Európai Unió területére, így Magyarországra is.
  • Soros György brüsszeli vezetőkkel együtt azt is tervezi, hogy az EU tagállamai, így Magyarország is, bontsák le a határvédelmi kerítéseket, és nyissák meg a határokat a bevándorlók előtt.
  • A Soros-terv része, hogy a nyugat-európai országokban összegyűlt bevándorlókat Brüsszel kötelezően ossza szét, különös tekintettel a kelet-európai országokra. Ebben Magyarországnak is részt kellene vennie.
  • A Soros-terv alapján Brüsszelnek arra kellene köteleznie minden tagállamot, így Magyarországot is, hogy minden bevándorlónak fizessen 9 millió forint állami segélyt.
  • Soros György azt is el akarja érni, hogy a migránsok enyhébb büntetést kapjanak az általuk elkövetett bűncselekményekért.
  • A Soros-terv célja, hogy az európai országok nyelve és kultúrája háttérbe szoruljon annak érdekében, hogy az illegális bevándorlók integrációja hamarabb megtörténjen.
  • A Soros-terv része, hogy politikai támadást indítsanak a bevándorlást ellenző országok ellen, és kemény büntetésekkel sújtsák őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik