Belföld

Ron Werberrel támadja az MSZP Demeter Mártát

A képviselő nemrég ült át az LMP frakciójába.

Mint arról mi is megemlékeztünk, interjút adott a Magyar Narancsnak Demeter Márta, aki nemrégiben ült át az LMP frakciójába, miután otthagyta a Magyar Szocialista Pártot. A képviselő az interjúban rámutatott: a szocialisták feltűnően hallgatnak a letelepedési kötvény-programról és a Pharaon-ügyről.

A határozott ellenzéki politikát váró választók azt látják, hogy az MSZP megmagyarázhatatlanul hallgat, vagy akár együtt is működik a Fidesszel olyan ügyekben, amelyek különösen fontosak a Fidesznek a hatalma megtartása szempontjából

– jelentette ki.

Az MSZP nem hagyta válasz nélkül az elhangzottakat, közleményt adott ki csütörtökön délután, amelyben azt írja: ha Demeter Mártának bármilyen információja van arról, hogy kik és milyen módon érintettek a letelepedési kötvények körüli visszaélésekben, akkor tegyen feljelentést.

Amennyiben viszont Demeter Márta nem tesz feljelentést, azzal azt bizonyítja, hogy az MSZP-t érintő megalapozatlan vádjait Ron Werber első kampánytanácsaként hangoztatta

– áll a közleményben.

Tudvalevő, hogy az LMP megállapodásra készül Ron Werberrel, de a szocialisták közleménye azért is rendkívül pikáns, mert korábban ők dolgoztak együtt a kampánytanácsadóval.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik