Belföld

Angliába költöztek a negyedikről kizuhant kislány szülei

A gyermek keresztanyját okolják a tragédiáért, de a szembesítés nem vezetett eredményre.

A Blikk szerint poligráfos vizsgálatot alkalmazhat a rendőrség a májusban a negyedik emeletről kizuhant hároméves kislány halálának ügyében.

A szülők a tragédia idején éjszakai műszakban dolgoztak, ezért megkérték a kislány keresztanyját, hogy vigyázzon a gyermekre. A nő azonban kora reggel magára hagyta a picit. Így az anya és az apa szerint a keresztanyát terheli a felelősség, ő viszont azt mondja: a szülők tudták, hogy neki munkába kell mennie, így a gyermek rövid időre egyedül marad.

Amikor a gyermek felébredt, megijedt, hogy egyedül van, és mivel a bejárati ajtó zárva volt, az ablakhoz ment. Ott viszont megcsúszott, és kiesett a negyedik emeletről. Az anya azt mondta: nem igaz, hogy megállapodtak abban a keresztanyával, hogy korábban elmegy a lakásból. A szembesítés nem vezetett eredményre az ügyben.

A szülők a tragédia után Angliába költöztek annak reményében, hogy a távolság megnyugvást hozhat számukra, ezt viszont megnehezíti, hogy a rendőrségi eljárás miatt rendszeresen haza kell utazniuk. Ügyvédjük, dr. Lichy József azt mondta: minden eljárásnak alávetik magukat, és a poligráfos vizsgálatot is vállalják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik