Belföld

Nem ért haza az iskolából a budapesti kislány – keresik

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Domján Leonórát. A 13 éves gyereket kedden látták utoljára: X. kerületi iskolájából 4 órakor indult el, de nem ért haza. Azóta nem adott életjelet magáról. A Budapesti Rendőr-főkapitányság segítséget kér, hogy mielőbb megtalálják. A lány

  • körülbelül 168-170 centiméter magas
  • vékony testalkatú
  • barna, félhosszú hajú
  • barna szemű.

Eltűnésekor világoszöld bundás kabátot, valamint hosszú, fehér színű, térdnél kivágott farmernadrágot viselt.

Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Domján Leonórát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét!

Két másik kiskorú is eltűnt a napokban Budapesten. A 11 éves Murzsa Rolandot szerdán látták utoljára. Annyit tudni, hogy a VIII. kerületi otthonából ment el, azóta viszont nem adott életjelet magáról és a rendőrök sem találják egyelőre. A rendőrség az ő eltűnéséről is csütörtökön adott ki felhívást.

Fotó: police.hu
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható gyerekeket felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét!

A másik kisfiút Turi Krisztofernek hívják, eltűnéséről még szerdán számoltak be. Ő is otthonról indult el szerdán, a III. kerületből. Nem először ebben az évben, gyerek eltűnése kapcsán tavasszal és nyáron is adtak már ki felhívást.

Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik