Belföld

Fizetne a rendőrség a pofátlan temetői tolvajért

Tolvajt keresnek a szegedi rendőrök. Az eddigi adatok szerint az ismeretlen tettes valamikor  július 14. és augusztus 14. között járt a Belvárosi temetőben, ahol

az egyik családi kriptáról ellopott egy körülbelül 150 centiméter magas, lepelbe burkolózó női alakot ábrázoló márványszobrot.

Fotó: police.hu

Emellett június 10-e és július 14-e között a síremlék előtt felállított, a lábain oroszlánfejekkel díszített pad is eltűnt.

A rendőrség az eset kapcsán nyomravezetői díjat tűzött ki, 200 ezer forintot.Kérik, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-62-562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Díjkitűzés

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik