Belföld

Rablás lett a parfümlopásból

Vádat emeltek a nő ellen.

Egy 35 éves kecskeméti nő 2016. július 12-én egy helyi drogériából két női parfümöt és egy tesztert lopott el. Az egyik parfümöt és a tesztert a táskájába dugta, a másik parfümöt a hóna alá rejtette, majd fizetés nélkül távozott. Az üzlet egyik alkalmazottja ezt látta a biztonsági kamerán, az utcán utolérte a tolvajt, felszólította, hogy menjen vissza az üzletbe.

Erre a nő nem volt hajlandó, szembefordult a boltos hölggyel, megkarmolta, megragadta haját, másik kezével meglökte. Az alkalmazott egy kerítésnek, majd a földre esett, a vádlott elmenekült.  A rablás miatt a boltos hölgy nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rablással okozott, 20.000 forintos kár fele megtérült. A vádlottat még a rablás napján őrizetbe vették. Kiderült, hogy már korábban (májusban, júniusában) is lopott egy másik boltból parfümöket és borotvát 116.000 forint értékben.

A vádlott jelenleg szabadlábon védekezik. Az ügyész a rabláson kívül üzletszerűen elkövetett lopás bűntettével is vádolja. Bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik