Belföld

Ladó Andrea: Tusványos csak díszlet Orbán önfényezéséhez

A tusványosi eset óta nem kapott fenyegetést, csak azt mondták neki, hogy „hasznos idióta".

Tusványoson én vagyok otthon, nem Orbán Viktor

Ezt mondta a kormányfőt kifütyülő Ladó Andrea a Hír Tv-ben, amikor megismételte, hogy korábban Orbán legnagyobb rajongója volt, de csalódott. Tusnádfürdőn a kormányfő hazugságai, 2010 utáni politikája ellen tiltakozott. Nem tetszik neki, hogy a kormányfő az embereket, az erdélyi magyarokat, tusnádfürdői hallgatóságát használja díszletnek, miközben saját magát fényezi.

A biztonságérzetünkre apellál, megment minket, közben nyugodtan lehet lopni.

Akciót hirdetett, hogy ne egyedül fütyülje ki Orbánt, de azt tapasztalta, hogy az emberek nem mertek fütyülni, pedig Medgyessy Péternél még megtették. Ladó Andrea szerint mindennap van olyan, ami felháborító. Hosszan sorolta is, majd felidézve a történteket azt mondta, addig akart fütyülni, amíg ki nem veszik a sípot a kezéből. Nem félt és nem haragszik senkire.

Elfogadja, hogy provokátornak tartják, de nem Soros-bérenc. Az eset óta nem kapott fenyegetést, csak azt mondták neki, hogy „hasznos idióta”.

Ladó Andrea korábban azt mondta, az erőszakért nem perel, azért viszont igen, hogy Soros György fizetett provokátorának nevezték a kormánypárti politikusok.

Az erőszakért nem, de a sorosozásért perel a Tusványoson megrángatott nő
Ladó Andrea azt mondta: Orbán Viktor legnagyobb rajongója volt, amíg nem fordult az oroszok felé.

A Fidesz néhány prominense azóta árnyalta a képet, a külügyminiszter pedig bejelentette, hogy a fotóst a továbbiakban nem foglalkoztatják.

Szijjártó kirúgta a hajtépő fotóst
A férfi nem kap több munkát a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik