Belföld

Hoffmann Rózsa: Orbánért hálásak lehetünk Istennek

hoffmann-rozsa(960x640).jpg (Array)
hoffmann-rozsa(960x640).jpg (Array)
A KDNP képviselője ugyanakkor nem volt hajlandó rangsorolni Orbánt, Kossuthot, Széchenyit.

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet Tusnádfürdőn ismertetett felmérése alapján az atv.hu arról kérdezte Hoffmann Rózsát, ő is Kossuth, Széchenyi és Petőfi elé tenné-e Orbán Viktort, ha az a kérdés, ki képviselte/képviseli legjobban a nemzetet? A KDNP politikusa többszöri rákérdezésre sem volt hajlandó rangsorolni.

Nem szeretem az ilyen leegyszerűsítéseket, amikor a magyar állam ezer éves történelméből ki kellene emelni egyetlen eseményt vagy személyt, hiszen a történelmi környezet, a háttér, a körülmények nagyon különbözőek. Nem Guinness-rekordok versenye, hogy ki teszi a legtöbbet a nemzetért.

A volt oktatási államtitkár azzal ugyanakkor egyetért, hogy

Orbán Viktor miniszterelnök úr nagyon sokat tesz, és hálásak lehetünk Istennek, hogy ilyen vezetője van az országnak, aki pontosan látja a célokat, a nemzet jelenét és a jövőjét.

Szerinte a kormány a fejlődés motorja, de az ilyen kérdésfelvetés értelmetlen, mert a szántóvető parasztember, aki évtizedekig, reggeltől-estig dolgozik, a maga helyén szintén sokat tesz a nemzetért.

Inkább arra legyünk büszkék, hogy a magyar nemzet felsorakoztatott sok olyan államférfit, akiknek mindannyian hálásak lehetünk.

Hoffmann Rózsa csak a hírekből hallott az Orbán Viktor beszédét megzavaró és ezért hajánál fogva földre rántott nőről, akinek az akcióját nem tartja helyesnek, de – tette hozzá – helytelen volt az is, ahogy a rendezők szerinte aránytalanul reagáltak. Előzőleg az RMDSZ nőszervezete jelezte, hogy még egy provokáló nő ellen sem lépünk fel agresszíven, és aggályos, hogy a nőt hajánál fogva földre rántó fotóst nem távolították el a rendezvényről.

Nőverés Tusványoson: kiakadt az RMDSZ is
A szabadegyetemen megcibált nő még az RMDSZ ingerküszöbét is átütötte. A tábor szervezői szerint rossz az erőszak, de nem kéne provokálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik