Belföld

Féltékenységből akarta megölni feleségét az ásványrárói orvos

Féltékenységből támadt feleségére az ásványrárói orvos. A Zsaru magazin szerint a pár nem először veszett össze emiatt.

” A férfi egyszer csak leszaladt az emeletről, majd egy pisztollyal a kezében tért vissza feleségéhez. A rémült asszonyra fogta a fegyvert, és elsütötte ” – mondta Károlyi Zoltán alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője.

A nő a hasán sebesült meg. Az orvos ezután ismét lőtt, ezúttal azonban nem találta el.

A pisztoly a második lövés után nem ütötte ki a töltényt, elakadt benne, így amikor a férfi harmadszor is meghúzta az elsütőbillentyűt, nem történt semmi. A megsebesített asszony ezt használta ki, leszaladt a lépcsőn majd ki a kertbe. Férje utolérte, dulakodni kezdtek. A nőnek sikerült kicsavarnia a fegyvert a kezéből, és behajítania egy közeli kútba.

H. Béla ezután zárkózott be a házba hétéves kislányukkal, majd valószínűleg a szeme láttára megölte magát egy vadászpuskával. A gyerek sokkot kapott, a helyszínen a rendőrségi pszichológus nem is tudott kapcsolatot teremteni vele.

A meglőtt nő már túl van az életveszélyen, megműtötték. A kislányról és nővéréről átmenetileg a féltestvérük gondoskodik.

Kiderült, a férfi a házban öt vadászpuskát és ötszáz lőszert tartott, valamint egy 22-es kaliberű pisztolyt, ám utóbbira nem volt engedélye, így azt vizsgálják, hogy honnan szerezhette.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik