Belföld

Hollikék alapítványát is támogatta Soros

Az MSZP szerint a KDNP politikusa hiteltelenné vált.

“Soros pénze kellett neki, miközben Sorost gyalázza”írták a szocialisták, akik arra reagáltak, hogy a Magyar Nemzet megírta, Hollik István családjának alapítványát Soros György támogatta, így a KDNP parlamenti képviselője

abba a kézbe harap, amely pénzt adott neki. Ez mindent elárul Hollik István kétszínű személyiségéről. A milliárdos Soros György pénzét elfogadták, most pedig Hollik ugyanőt gyalázza. Innentől Hollik István minden szava hiteltelen. Senki ne higgyen neki.

Előzőleg a Magyar Nemzet írta meg, hogy a Soros Györgyöt rendszeresen bíráló Hollik István édesanyjának alapítványát is támogatta az üzletember. Rendessy Annamária 1995-ben hozta létre a hospice szolgáltatásokkal és mentálhigiénés tevékenységgel foglalkozó, nagymarosi bejegyzésű Pax Corporis Alapítványt. A civil szervezet sok települési programot szervez, diabéteszklubjuk pedig 1998-ban ötvenezer forintnyi támogatást kapott a Soros Alapítványtól.

A korábban háziorvosként dolgozó Rendessy Annamária a lap megkeresésére azt mondta, nem tudott a Soros-támogatásról, azt a diabéteszklub volt vezetője igényelhette. A kereszténydemokrata politikus a Pax Corporisnak juttatott támogatásról ezt írta a Magyar Nemzetnek.

 Lehet, hogy a Soros-hálózat 19 éve 50 ezer forintot adott jótékony célokra, ma viszont már évente több mint 1 milliárddal forinttal támogatja azokat, akik támogatják az illegális bevándorlást, és sorozatosan feljelentik Magyarországot a nemzetközi fórumokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik