Belföld

Jégeső, felhőszakadás, és 35 fok vár ma ránk

Pénteken eleinte kevés felhőre, napos időre számíthatunk, majd a déli óráktól erőteljes gomolyfelhő-képződés valószínű, több helyen fordul elő zápor, zivatar, helyenként jégeső, felhőszakadás is lehet. A délnyugati, déli szelet élénk lökések kísérhetik. Zivatarok környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 28 és 35 fok között alakul, de északkeleten kissé hűvösebb is lehet. Késő estére 17 és 25 fok közé hűl le a levegő, írja a kiderul.hu.

Szombaton napos időre számíthatunk többnyire kevés, északon több gomolyfelhővel. Inkább csak északon lehet helyenként záporeső. Az északnyugati szél időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 33 fok között várható.

Vasárnap napos idő várható gomolyfelhőkkel. Nyugaton és északon lehet több felhő, és főleg ott alakulhat ki néhol zápor, zivatar. A délkeletire forduló szél nagy területen megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 35 fok között valószínű.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik