Belföld

Andy Vajna: Nagyon tisztelem Orbán Viktor munkásságát

Próbálok valamit visszaadni Magyarországnak, abból a sok mindenből, amit kaptam – mondta Andy Vajna a Figyelőnek adott interjújában. Arról is beszélt, hogy régóta ismeri Orbánt, aki tiszteli a munkásságát és a kint elért eredményeit, majd megkérdezte tőle, lenne-e kedve rendbe tenni az itthoni filmes szakmát.

A miniszterelnökkel kapcsolatban azt mondta, neki húsz éve és most is pozitív tapasztalatai voltak, vannak vele, nagyon tiszteli a munkásságát. Vajna elmondása szerint nincs otthon a politikában, de az illegális migráció elleni intézkedéseket korrektnek tartja.

Sokan követik Európában, csak nem mondják ki. Magyarországon biztonságban, nyugalomban élhetnek az emberek.

Vajna úgy látja, Orbánnak van egy víziója, amit próbál megvalósítani, ha nem is tökéletes, de szerinte az irány jó, és ez jó Magyarországnak. Szerinte nagy lehetőség a miniszterelnök számára 2018, de

majd meglátjuk, hogy döntenek a választók.

Vajna kijelentette, hogy azért vette meg a TV2-őt, mert látta, hogy a “tönkremenetel szélén áll”. Feleségével kapcsolatban annyit mondott, hogy Vajna Tímea van, hogy elfogadja vállalkozással kapcsolatos tippjeit, van, hogy nem. Arra a kérdésre, hogy anyagilag támogatja-e őt, annyit mondott:

természetesen, hiszen a feleségem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik