Belföld

Nyakon szúrta barátnőjét, letörölgette a kést majd egyszerűen elsétált

Barátnője szakítani akart vele, ezért nyakon szúrta – ezért állítanak bíróság elé hamarosan egy férfit Debrecenben. A megyei főügyészség pénteken közölte: vádat emeltek az ügyben emberölés kísérlete miatt.

Az érintettek gyakran veszekedtek, ráadásul a férfi egyre gyakrabban ivott, és folyamatosan féltékenykedett. Ezt a nő egyre kevésbé tudta tolerálni. Március 12-én a vádlott lerészegedett, így ment haza alkalmi munkahelyéről a hajdúböszörményi albérletbe. Összevesztek, az asszony ekkor közölte vele, el fog költözni a gyerekekkel, de ő nem mehet velük, szakítani akar.

A férfi dühös lett, megragadta párját a pulóverénél fogva és nagy erővel hanyatt lökte a ház folyosóján. A nő  az egyik szoba ajtófélfájának esett, majd a földre zuhant.

Ekkor a vádlott a háton fekvő sértettre rátérdelt, zsebéből elővette a rugós kését és azzal egyszer nagy erővel megszúrta a sértettet a nyak jobb oldalán. A szúrást követően az asszony testéből a kést kirántotta, azt a ruházatába törölte, zsebre tette, majd eltávozott a házból.

– a vádiratban.

Az erősen vérző asszonyra egyik gyermeke talált rá, aki azonnal segítséget hívott. A nőt mentőhelikopterrel vitték kórházba.  Mint kiderült,

súlyos szúrva-metszett sérülést szenvedett, azonban a nagy mennyiségű vérvesztés, több ér és a garat megnyílása miatt életveszélyes állapotba került. Az ügyészség szerint ha nem kap gyorsan szakszerű segítséget, biztosan meghalt volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik