Belföld

Ezért zár be a Pajtás Étterem

Megírtuk, hogy a nagy múltú Pajtás Étterem június 30-án nyit ki utoljára. “Köszönjük, hogy kitartottak mellettünk és szerették a főztünket, illetve magát a helyet! Mi nagyon szerettünk itt lenni és a helyet, magát a vendégeket, illetve a hangulatot! Köszönjük!” – írták Facebookon.

Bezár a Pajtás Étterem
48 évig működött.

Kedden az üzemeltető Junior Zrt. közleményt adott ki, amelyben azt írják:

“A Junior Zrt. alapos megfontolás után 2017. június 30-ával bezárja a Vízivárosban található Pajtás Éttermet. Az intézmény több évtizedes működés után műszaki és gasztronómiai megújításra szorul.

A Junior Zrt. vezetése nehéz szívvel döntött a Pajtás Étterem bezárása mellett. Mivel a vállalat elsősorban közétkeztetéssel foglalkozik, a kiskereskedelmi vendéglátáshoz tartozó étterem nem illeszkedik a főtevékenységéhez. A Pajtás az elmúlt évek során egyre gyengébb eredménnyel működött, így kényszerű, de ésszerű döntés született.A Junior Zrt. majd 300 dolgozója naponta 40.000 adag ételt állít elő Budapesten, Pest és Békés megyében.

A cég vezetésének elsődleges feladata,hogy a nagyközönséget kiszolgáló közétkeztetést hosszú távon, gazdaságosan működtesse. A kiskereskedelmi vendéglátás fejlesztése egyelőre nem egyeztethető ezzel, ezért szükségszerű és felelős lépés az étterem bezárása.A cégcsoport minden munkatársa köszöni a vendégek eddigi hűségét és szeretetét és reméli, hogy a közeljövőben akad majd olyan eltökélt üzemeltető, aki a Pajtás Étterem szellemiségét megtartva, az elengedhetetlen felújítás után ismét megnyitja a vendéglőt.”

(MTI)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik