Belföld

Szombattól buszra kell szállni az 1-es villamos egy szakaszán

A pályafelújítás a 77-es trolit is érinti.

Csaknem két hétig pótlóbuszok fognak járni az 1-es villamos vonalán a Puskás Ferenc Stadion és a Népliget megállók között, mert a BKV pályafelújítást végez a Hungária körúton – közölte a BKK.

A buszos pótlás július 1-től július 12-ig tart. Ez idő alatt az 1-es villamos megosztva közlekedik a Bécsi út-Vörösvári út és a Puskás Ferenc Stadion, illetve a Népliget és az Etele út-Fehérvári út végállomás között. A kimaradt szakaszon 1-es jelzéssel pótlóbusz szállítja az utasokat.

A felújítás a 77-es trolibuszt is érinti, a járatok a Puskás Ferenc Stadion megálló helyett a Kerepesi útra, a 95-ös busz megállóhelyére érkeznek.

Az 1-es pótlóbusz a Puskás Ferenc Stadion a 901-es, a 918-as és a 937-es autóbusz Népliget M, Vajda Péter utca, Kőbányai út/Könyves Kálmán körút, Hidegkuti Nándor Stadion, Hős utca, Puskás Ferenc Stadion M megállójában áll meg. A Népliget felé pedig a 901-es és a 918-as autóbusz Puskás Ferenc Stadion M,  Hős utca, Hidegkuti Nándor Stadion, Kőbányai út/Könyves Kálmán körút, Vajda Péter utca megállóhelyén, valamint a 254E autóbusz ideiglenesen kijelölt leszállóhelyén, a végállomási megállóhelyével átellenben áll meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik