Belföld

Elhagyta a rabkórházat a Szentendrei úti gázoló

A sofőr ittasan okozhatta két fiatal halálát, enyhébb kényszerintézkedést szeretne.

A gyanúsított kikerült a rabkórházból, jelenleg egy hatfős cellában van. A Blikk úgy tudja, a férfit -gyógykezelése után – a Tököli rabkórházból áthelyezték egy budapesti börtönbe. Előzetesben nem dolgozhat, de ezt egészségi állapota sem engedné, hiszen a balesetben ő is súlyosan megsérült.

Családja mindenben támogatja a halált okozó ittas vezetéssel gyanúsított férfit, aki a lap szerint látogatnak, csomagot küldenek neki, így barátai szerint az erősen labilis idegzetű férfi, aránylag kiegyensúlyozottan viseli a bezártságot.

A férfi és családja azt szeretné, ha a gázoló házi őrizetbe kerülne, de a nyomozási bíró eddig úgy vélte, tartani kell szökésétől, elrejtőzésétől. Szakértők szerint úgy ült Mercedese volánja mögé, hogy előtte nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott.

A férfi március 18-án rohant kocsijával a piros lámpánál szabályosan várakozó autóba, amelyben két fiatalember halt meg, egyikük Janza Richárd, ifjúsági világbajnok kajakozó. A férfi állítólag fékezés nélkül hajtott a vétlen autóba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik