Belföld

Zsolt ki akarta engesztelni a barátnőjét, ezért felfeszített egy garázst és ellopott egy bevásárlókocsinyi csokit

A police.hu-n megjelent közlemény szerint Kaposváron, a 48-as Ifjúság útján csütörtökön a kora reggeli órákban tűnt fel a rendőröknek egy férfi, aki egy bevásárlókocsiban több karton csokoládét tolt. A férfit ellenőrizték, aki a nála lévő nagy mennyiségű édességgel nem tudott elszámolni, ezért őt bűncselekmény gyanúja miatt előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A rendőrség honlapján azt írták:

az édességgel kedvesét szerette volna kiengesztelni.

Időközben a rendőrségre bejelentés érkezett, miszerint egy kaposvári garázs ajtaját az éjszaka folyamán felfeszítették, ahonnan több karton csokoládét eltulajdonítottak, és amellyel a korábban előállított férfi egyértelműen kapcsolatba hozható volt.

A nyomozók a csokolédával rajtakapott, 36 éves S. Zsoltot – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A gyanúsított kihallgatásán elmondta, hogy hajnalban indult el otthonról azzal a szándékkal, hogy valahonnan lopni fog, a garázst találomra választotta ki, ahonnan egy bevásárlókocsival vitte el a több kartonnyi csokoládét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik