Belföld

Meghalt két nő a 62-es úton

Két ember meghalt személyautó és kamion balesetében a 62-es úton Székesfehérvár közelében péntek délelőtt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel.

Pápai Eszter elmondta, a baleset a 62-es úton, Székesfehérvár és Seregélyes között, a jánosmajori bekötőút közelében történt.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség az útszakaszt teljes szélességében lezárta. A forgalmat a 7-es út felé terelik: Székesfehérvár irányából az M7-es autópálya agárdi lehajtója felé, Seregélyes felől pedig Elzamajor és Dinnyés felé.

Farkas-Bozsik Gábornak, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének helyszíni információi szerint a balesetben két nő hunyt el, és könnyebb sérüléseket szenvedett egy ember, aki megállt segítséget nyújtani.

Elfogtak egy embert

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője arról tájékoztatott, hogy elfogtak és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállítottak egy férfit a rendőrök a baleset közelében.

Kiss Z. Edward elmondta: a férfit a 62-es főút jánosmajori elágazásánál történt baleset helyszínétől 150 méterre fogták el a rendőrök. A 23 éves férfi a gyanú szerint azt a gépkocsit vezette, amelyben a két nő életét vesztette.

(MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik