Belföld

Lehalt a 3-as metró, bent ragadtak a kocsiban az utasok

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint az M3-as metró helyett pótlóbusz közlekedik a Nagyvárad tér és Újpest-Központ között járműhiba miatt.

A Facebookon közzétett bejegyzés alatt egy utas hozzászólásban azt írta, a metró már a Kökiről késéssel indult, sokáig tartott, mire a garázsból kiállt.

Az így triplájára nőtt tömeg szállt fel már ott. Levegő szinte alig. És a Nyugatiban, olyan negyed órás várakozás múlva, miután az utasok konkrétan sírtak a metrón, kiabáltak, kifeszítették az ajtót. Borzalmas volt

– fogalmazott a kommentelő.

Egy másik hölgy szintén arról számolt be,hogy az új metró a nyugati megállóban, bent ragadtak és nem tudták kinyitni az ajtókat.

Majd kb. mikor már 10-szer bemondta hogy kis türelmet kérünk, megbeszéltük hogy megpróbáljuk a vésznyitót. Aztán húztuk szét az ajtót belülről, aztán mikor látták a kint állók hogy nem megy, mert mindig visszacsukódott, akkor segítettek kívülről is, és végre kijutottunk.

A 24.hu információi szerint személyi sérülés nem történt, vonat alagútban nem ragadt. Úgy tudjuk, felújított szerelvény hibásodott meg.

Ma is nagyot alkotott a felújított orosz metró
Minden hétre jut valami sztori.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik