Belföld

Megtámadják Farkas Flórián elnökségét

Érvénytelenítenék a küldöttgyűlés döntését.

Jogi úton támadják meg a Lungo Drom hétvégi küldöttgyűlésének döntését, hogy Farkas Flóriánt újra elnöknek választották – mondta az ATV-ben a Lungo Drom zalai elnöke. Vajda László szerint nem is a szervezet tagjai voltak, akik szavaztak Farkas Flórián mellett. Őket éppen azért nem hívták meg, mert felismerték volna az idegeneket.

Mindenki, aki részt vett a küldöttgyűlésen tudta, hogy több ügyben is nyomoznak Farkas Flórián ellen (ismeretlen tettes ellen nyomoznak- A szerk.), mégsem szólalt fel ellene senki, mert Orbán tanácsadója a voksokért állást, vagy biztos megélhetését ígért. Vajda szerint furcsa, hogy bár ellenszavazat sem volt, az újraválasztott elnök elmenekült a helyszínről.

A zalai elnök azt is elárulta, hogy Farkas Flórián megüzente neki, hogy addig nem nyugszik, amíg őt és többi ellenlábasát börtönbe nem juttatja. Szerinte azonban a cigányság bizalma már megrendült a Lungo Dromban és Farkas Flóriánban is, erre a Fidesz is rá fog jönni, mert a cigányság szavazatait nem fogja tudni Farkas biztosítani. 

A kormányfő korábban nyilvánvalóvá tette, a Fidesz addig tart ki Farkas mellett, amíg a Lungo Drom megválasztja elnöknek. A botrányokról Orbán Viktor azt mondta, a cigány közösség eldönti, mit gondol erről, “mi pedig elfogadjuk az ő véleményüket”.

orbán viktor cigányönkormányzat (orbán viktor, balog zoltán, pintér sándor, farkas flórián, )
Orbán: Amíg a Lungo Drom megválasztja Farkas Flóriánt elnöknek, addig bízunk benne
Megírtuk, megújította választási együttműködési megállapodását a Fidesz és a Lungo Drom. Mindezt úgy, hogy az utóbbi bő fél évben több botrányos eset

Ajánlott videó

Olvasói sztorik