Budapest, 2017. június 16.
Soltész Miklós, az Emberi Erõforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelõs államtitkára vizet iszik a Soroksár és a bolgár Tvardica 10 éves testvérvárosi kapcsolatának tiszteletére felavatott bolgár ivókútból a soroksári Hõsök terén 2017. június 16-án.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Belföld

Igen, így néz ki egy bolgár ivókút

24.hu
24.hu

2017. 06. 16. 14:36

A fenti képen az látható, hogy Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára vizet iszik a Soroksár és a bolgár Tvardica 10 éves testvérvárosi kapcsolatának tiszteletére felavatott bolgár ivókútból a soroksári Hősök terén 2017. június 16-án.

Alant pedig az, hogy bolgár népviseletbe öltözött fiatalok vizet isznak a Soroksár és a bolgár Tvardica 10 éves testvérvárosi kapcsolatának tiszteletére felavatott bolgár ivókútból a soroksári Hősök terén 2017. június 16-án.

Budapest, 2017. június 16.
Bolgár népviseletbe öltözött fiatalok vizet isznak a Soroksár és a bolgár Tvardica 10 éves testvérvárosi kapcsolatának tiszteletére felavatott bolgár ivókútból a soroksári Hõsök terén 2017. június 16-án.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.