Belföld

Újra sportautóban ül a Dózsa György úti kabriós

M. Richárd vezette azt a fehér kabriót, ami nagy sebességgel belerohant egy másik autóba a Dózsa György útnál. A 444.hu éppen forgatott, amikor elhajtott előttük a férfi a budapesti Margit körúton. M. Richárd autója listaáron

közel 50 millió forint.

Ahogy arról beszámoltunk, a tragédia május 15-én délután történt. A körülményekről a rendőrség akkor annyit közölt, hogy két autó karambolozott a Kassák Lajos és a Dózsa György út találkozásánál, és az egyik jármű az ütközés erejétől belerohant a buszmegállóba.  A szemtanúk arról számoltak be, hogy a fehér kabrió nagy sebességgel rohant bele  a másik, éppen kanyarodó Citroën oldalába, amely így a várakozók közé csapódott. A balesetben a Vízművek két munkatársa vesztette életét.

A kabrió sofőrje a történtek után több lapnak is nyilatkozott és azt mondta, mérhetetlenül sajnálja, de vétlennek érzi magát, a balesetben nem ő hibázott, a másik kocsinak kellett volna megadnia az elsőbbséget. Boszorkányüldözésről” beszélt. M. Richárd úgy nyilatkozott, hogy bár szerinte nem ő a felelős, segíteni szeretné az áldozatok családjait.  Mint írtuk, a férfi a kecskeméti maffiaper egyik elítéltje.

Kiemelt kép: YouTube/444

Ajánlott videó

Olvasói sztorik