Belföld

Fiatal fiúk videózták, ahogy nőket molesztálnak a Parlamentnél

A Parlamentnél több napja egy 4-5 fős, kamasz fiúkból álló csapat terrorizálja az egyedül közlekedő nőket – írja az Index. A fiúk közül ketten hátulról közelítik meg az áldozatot, a harmadik telefonnal veszi, mi történik, a többiek pedig nézik mindezt.

A két “főszereplő” ráugrik a nőkre, fogdossa, molesztálja, szexuálisan molesztálja őket. A fiatalok este hét és tíz között terrorizálták az egyedül közlekedő nőket, a banda 160-170 centi magas, rövid sötét hajú, pólót és rövidnadrágot viselő 15 éves fiúkból áll.

Egy áldozat arról számolt be, hogy miközben zenét hallgatott, valaki erősen meglökte, majd a farzsebében kezdett turkálni. Elmondása szerint a fiatalok nem utcagyerekek voltak, drága telefonjuk voltak, rendes ruhájuk és végig jól szórakoztak az eseten. A fiúk nem vettek el semmit a nőtől, aki azt mondja, nem érezte szexuális indíttatásúnak esetet.

 

 

Az ötödik kerületi kapitányságon vasárnap és hétfőn három nő tett bejelentést arról, hogy egy fiatal fiúkból álló társaság szeméremsértő módon viselkedett velük, és a csoport egyik tagja ezt telefonnal is felvette.

Hétfő este a rendőrség elfogott hat fiatalkorút és 18 éves társukat. A fiatalokat a rendőrök előállították, egyikőjüktől a rendőrök lefoglaltak egy olyan mobiltelefont, amivel legalább húsz hasonló bűncselekményt vettek fel eddig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik