Belföld

Juhász Péternek üzent a Belügyminisztérium

Mint ismert, hatalmas razziát tartott a rendőrség szombat este a VIII. kerületi Auróra szórakozóhelyen, ahol kábítószert foglaltak le és 15 embert állítottak elő.

Az intézkedés Juhász Pétert teljesen kiborította, az Együtt politikusa Facebook-oldalán egyenesen szégyenteljesnek nevezte az akciót, mert aznap pont a kender ipari hasznosításáról szerveztek a klubban beszélgetést.

Kedden a Belügyminisztérium közleményében azt írta, Juhász Péter, az Együtt elnöke közszereplőként és egy bűnöző “sajtóreferenseként” nemtetszését fejezte ki egy szórakozóhelyen kábítószer birtoklása miatt végrehajtott eredményes rendőri intézkedéssel szemben.

Juhász Péter nem rendőr, fel sem vennék a testület tagjai sorába. Nincs rá ésszerű magyarázat, hogy szégyenteljesnek tartja és elítéli azt, hogy a rendőrség az Alaptörvényben meghatározott feladatát a jogszabályoknak megfelelően végzi

– fogalmaztak.

A Belügyminisztérium hozzátette, a magyar rendőrség képes arra, hogy Juhász segítsége nélkül felelősen eldöntse, milyen intézkedésekre van szükség állampolgáraink biztonsága érdekében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik