Belföld

Kubatov Gábor idén még nem szólalt fel a parlamentben

Ugyan a voksolások 83 százalékában jelen volt Kubatov Gábor, 2017-ben még nem szólalt fel a parlamentben a politikus – derül ki a Policy Solutions felméréséből, amelyet a Hír Tv szemlézett. Ugyanilyen néma maradt Bíró Gábor ebben a ciklusban, bár ezen a héten még javíthat az eredményen, főleg, hogy a képviselő egyébként bejár a parlamentbe, a szavazások 98 százalékában bent volt az ülésteremben.

Lelkes szavazó volt még Farkas Flórián és Simonka György is, sőt, a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás kísérletének, kötelesség megszegésére irányuló hivatali vesztegetés bűntettének, vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntettének, és hamis magánokirat felhasználása vétségének megalapozott gyanújával megvádolt Mengyi “Voldemort” Roland a szavazások 93 százalékában megnyomta a gombot.

A negatív rekordot a parlamenti munkát bojkottáló DK-sok tartják, mégpedig Gyurcsány Ferenc, Oláh Lajos, Varju László és Vadai Ágnes (1 – 3 százalék), de Orbán Viktor is csak a szavazások 16 százalékában vett részt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik