Belföld

Autós üldözés volt szerda este Budapesten

Budapesten a VIII. kerületben szerda 7 körül az Orczy úton a budapesti rendőrök meg akartak állítani egy autóst, de a vezető és utasa elmenekült a helyszínről. A rendőrök követni kezdték az autót, amely a VIII. kerület Dugonics utca és Illés utca kereszteződésben egy oszlopnak ütközött.

A gépkocsi utasát a 32 éves koszovói állampolgárt a rendőrök a helyszínen elfogták.

A gépkocsi vezetője a 36 éves szintén koszovói állampolgár a balesetet követően elmenekült, de egy VIII. kerületi benzinkúton a járőrök elfogták. Menekülés közben a koszovói férfi egy csomagot dobott el, amelyben a nyomozók közel 2 kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak. A két külföldit a rendőrök előállították és a BRFK Felderítő Főosztály Nyomozói őket gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer kereskedelem bűntett miatt.

A gyors adatgyűjtésnek köszönhetően a nyomozóknak sikerült eljutni az autó vezetőjének IX. kerületi lakásába, ahol a házkutatás során bőröndökbe rejtve további 23 kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak. A két férfit a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

(police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik