Belföld

Tamás egy nap alatt két idős nőt vert meg Ferencvárosban – videóval

A Budapest IX., kerületi Gát utcából kedden 8 óra 30 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy helyi társasház lépcsőházában földön fekvő, sérült, magatehetetlen nőt találtak a lakók – írja a police.hu.

A rövid időn belül a helyszínen megjelent rendőrök megállapították, hogy – nem sokkal a bejelentés előtt  –  egy férfi akart bejutni a lépcsőházba.  Amint az idős hölgy belülről kinyitotta a kaput a férfi azonnal leütötte. A nő ettől összeesett és súlyosan megsérült. A férfi kihasználta, hogy az idős sértett nem tudott felállni, kirángatta a kezéből a táskáját, amit még ott a sértett felett átnézett, majd a pólója alá rejtve nyugodtan kiment a házból.

A támadás következtében az idős hölgy nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a beszerzett információk alapján azonosították a budapesti G. Tamást, akit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai aznap 17 óra 30 perckor a ferencvárosi otthonának padlásán elfogták, majd előállították a kerületi kapitányságra.

A nyomozók kiderítették, hogy G. Tamás gyanúsítható azzal is, hogy szintén kedden 13 óra körül egy pesterzsébeti buszmegállóban szintén megtámadott egy nőt. Ennél a támadásnál is ököllel ütötte arcon áldozatát majd nyakláncát letépve menekült el a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 33 éves férfit, akinek őrizetbe vételét követően kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.​

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik