Belföld

Hiába válaszolt a momentumos a Lokálnak, csak a kérdést sikerült lehozni

Kerner Zsolt
Kerner Zsolt

¯\_(ツ)_/¯. 2017. 05. 26. 16:38

A Lokál, a fideszes médiabirodalom napi félmillió példányban kiosztott csillagrombolója a héten cikksorozatot ír a Momentum teljesen ismeretlen tagjairól. A közös az bennük, hogy rajta voltak a HÖK-ös kifizetések listáján, amelyről az Origo írt cikket. A Momentum korábban válaszolt is ezekre az ügyekre.

Most Kőszegi Tamás került sorra a sorozatban. A Lokál korábban el is küldte a vele kapcsolatos kérdéseit a Momentumnak. A párt a Tumblr-re rakta ki a válaszokat, amiket ezekere a kérdésekre adtak. A legérdekesebb két kérdés az volt, hogy

Valóban csatlakozott-e Kőszegi Tamás az ELTE IK hallgatói önkormányzatához azok után, hogy a botrányos Multikulti Gólyatáborban történtek okán visszahívták őt az ELTE TÓK HÖK-ből?

és hogy

Amennyiben igen, miből gondolja Kőszegi Tamás, hogy a fonyódligeti botrány után tovább kell dolgoznia a hallgatók érdekérvényesítéséért?

Az elsőre az volt a válasz, hogy

Nem.

A másodikra pedig, amire Kőszegi válaszolt, az hogy

Nem értem, miért merül fel ilyen kérdés. A TÓK-os gólyatáborban, amikor tudomásomra jutott a bűncselekmény (vagy annak gyanúja), bezártam őt a faházba, tájékoztattam a csapatot a fejleményekről és megkezdtük az “intézkedést”, melynek természetesen első pontjaként a feltételezett áldozattal beszéltem, próbáltam minél több információhoz jutni, hogy a rendőrséget kompetens módon tudjuk segíteni a munkájukban. Az üggyel kapcsolatban a lelkiismeretem tiszta.

Majd megjelent a mai Lokál, ahol mindezt így sikerült megírni.

Igen, jól látják, csak a feltételezés került bele, meg utána az, hogy Kőszegit visszahívták.

A válasznak nyoma sincs, ahogy annak sem, hogy Kőszegi szerint ő maga zárta be az elkövetőt. 

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

BERLIN, GERMANY - MAY 03:  Abdulrahman Mohamed, a Syrian refugee, carries pieces of furniture as he helps a friend move out of a shelter for refugees and migrants in Marienfelde district to an apartment in the city as other shelter residents walk past on May 3, 2017 in Berlin, Germany. The shelter currently houses approximately 450 people, the majority of whom are still waiting for their asylum applications to be processed. Most of the residents come from countries including Syria, Iraq, Afghanistan and Iran, as well as Lebanon, Turkey and Chechnya, and half of them are under 18, as the shelter only admits families. Most of the children go to local schools and German has become their common language. Germany took in over one million refugees and migrants between 2015 and 2016.  (Photo by Sean Gallup/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.