Belföld

Tömegbaleset a Dózsa György úton – mindkét áldozat az autóban ült

Mindkét elhunyt fiatalember a trolibuszmegállóba csapódott autóban utazott, és a harmadik vízmű dolgozó is ugyanennek az autónak az utasa volt, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba és még mindig küzdenek az életéért – számolt be az atv.hu. Az információt a rendőrség megerősítette, azt közölték, hogy a jelenlegi adatok szerint az áldozatok az autóban ültek.

Eddig úgy tudtuk, hogy az egyik fiatalembert a megállóban várakozva érte a halál, de mint most kiderült, a hatalmas ütközéstől repült ki a járműből, és úgy vesztette életét szinte azonnal.

Ahogy arról beszámoltunk, a tragédia éppen egy hete, hétfő délután történt. A körülményekről a rendőrség akkor annyit közölt, hogy két autó karambolozott a Kassák Lajos és a Dózsa György út találkozásánál, és az egyik jármű az ütközés erejétől belerohant a buszmegállóba.  A szemtanúk arról számoltak be, hogy a fehér kabrió nagy sebességgel rohant bele  a másik, éppen kanyarodó Citroën oldalába, amely így a várakozók közé csapódott. A balesetben a Vízművek két munkatársa vesztette életét.

A kabrió sofőrje a történtek után több lapnak is nyilatkozott és azt mondta, mérhetetlenül sajnálja, de vétlennek érzi magát, a balesetben nem ő hibázott, a másik kocsinak kellett volna megadnia az elsőbbséget. Boszorkányüldözésről” beszélt. M. Richárd úgy nyilatkozott, hogy bár szerinte nem ő a felelős, segíteni szeretné az áldozatok családjait.  Mint írtuk, a férfi a kecskeméti maffiaper egyik elítéltje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik