Belföld

Három évre börtönbe megy, mert nem bírt magával a káposztafesztiválon

Bíróság elé állítottak gyorsított eljárásban egy 26 éves fiatalt lopás miatt, mert

“két járművet is megpróbált elvinni egy ittas férfi Rátkán a Töltött Káposzta Fesztivál alatt”

Ez úgy nézett ki, hogy május 13-án alaposan berúgott, és úgy döntött, kell neki egy kocsi, amivel hazamehet. Az egyik ház udvarán látott is egy autót, bement, beült, de pechjére a háziak felébredtek.

Ettől úgy megijedt, hogy sikerült hátramenetben nekihajtania a háznak, pontosabban az előtetőnek. Annyira, hogy le is rombolta az egészet. Miután megcsinálta a cirka 150 ezer forintos kárt, a részeg fiatal elszaladt.

Mivel kocsija még mindig nem volt, de továbbra is úgy érezte, szüksége van rá, egy másik ház udvarán nézett használható jármű után. A tárolóban talált is egy elektromos kerékpárt, amivel árkon-bokron áthajtva próbált hazajutni.

Még egy borospincét is útba ejtett a lopott kétkerekűvel, beosont és felmarkolt némi bort.A  magas növényzetben azonban sikerült felborulnia. Ezután arra jutott, megoldja ezt már gyalog is. Megoldotta, de másnap rendőrök kopogtattak nála.

Az előző büntetéséből egyébként alig egy évbe szabadult különös visszaesőt a bíróság három év börtönre ítélte – közölte hétfőn a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség.

Fotó: mklu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik