Belföld

Kizuhant a negyedikről egy hároméves kisgyerek Kistarcsán

Kizuhant egy társasház negyedik emeletéről egy hároméves kisgyerek Kistarcsán. A baleset szombat reggel, az Eperjesi úton történt – értesült a 24.hu.

Mentőket riasztottak a helyszínre, a picit többször újra kellett éleszteni. Hosszan küzdöttek az életéért, és az utolsó információink szerint végül el tudtak indulni a kórházba a válságos állapotban lévő kisgyerekkel.

A rendőrség és a mentőszolgálat is megerősítette az értesülést. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, a hároméves kislány eddig tisztázatlan körülmények között zuhant ki.

“A rendőrök megkezdték a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést, az eset körülményeit foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálják”

– írják.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a gyermek állapotára vonatkozóan azt mondta, élettelenül találták kollégái a helyszínen, de a gyors beavatkozásnak köszönhetően sikerült újraéleszteniük.

A gyermek többszörös, koponya- és belső sérüléseket szenvedett és több csontja is eltört, de állapotát stabilizálták majd kórházba vitték.

A Blikknek a szomszédok és szemtanúk azt mondták, a gyerekre nem szülei vigyáztak, a rendőrök egy férfit és egy nőt kérdezgettek a helyszínen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik